Людям з порушення зору Звичайна версія

ПАСПОРТ ВІДКРИТИХ ТОРГІВ (АУКЦІОНУ) з продажу прав вимоги ПАТ «КБ «НАДРА» НА ЕЛЕКТРОННОМУ ТОРГОВОМУ МАЙДАНЧИКУ ТОВ «ЗАКУПКИ.ПРОМ.УА»

25.02.2019

ПАСПОРТ ВІДКРИТИХ ТОРГІВ (АУКЦІОНУ) з продажу майна ПАТ «КБ «НАДРА» в стані припинення.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повідомляє про проведення відкритих електронних торгів (аукціону) з продажу наступних активів, що обліковуються на балансі ПАТ «КБ «НАДРА» в стані припинення:

лоту

Найменування активу Стислий опис активу Початкова ціна продажу лоту, грн. (з ПДВ) Публічний паспорт активу (посилання)
Q4028364140b1553 ТМЦ в кількості 31 одиниць (касові блоки, фасади кабінетів, робочі місця касирів, лайт-бокси, настінні панелі). ТМЦ в кількості 31 одиниць, (касові блоки, фасади кабінетів, робочі місця касирів, лайт-бокси, настінні панелі). Місцезнаходження: склад "АвтоСанСервіс", адреса: м. Львів, вул. Городоцька, 355 215 774,55 http://torgi.fg.gov.ua:80/123304
Q4028364140b1554 ТМЦ в кількості 75 одиниць (тумби мобільні, столи, стільці, крісла), відеокамери, килими, детектори, настінні панелі). ТМЦ в кількості 75 одиниць, (тумби мобільні, столи, стільці, кресла), відеокамери, килими, детектори, настінні панелі). Місцезнаходження: склад Київська обл., м. Буча, вул. Максима Залізняка, 5 69 094,87 http://torgi.fg.gov.ua:80/123305
Номер та дата рішення виконавчої дирекції Фонду про затвердження умов продажу активів (майна)

№ 142 від 16.01.2017

Організатор відкритих торгів (аукціону) Товариство з обмеженою відповідальністю «ЗАКУПКИ.ПРОМ.УА» Місцезнаходження: 02121, м. Київ, Харківське шосе, 201-203,корп. 2-А,  літ. «Ф», оф. 114, Тел. 0-800 501111; час роботи 9:00 – 18:00; http://zakupki.prom.ua/,Посилання на перелік організаторів відкритих торгів (аукціонів): http://torgi.fg.gov.ua/prozorrosale
Учасники торгів Юридичні та фізичні особи
Розмір гарантійного внеску 5% від початкової вартості лотів
Вимоги щодо кількості зареєстрованих учасників відкритих торгів (аукціону) Відкриті торги (аукціон) не можуть вважатися такими, що відбулися, у разі відсутності кроку аукціону у розрізі лотів або якщо на участь у відкритих торгах (аукціоні) було зареєстровано лише одного учасника.
Банківські реквізити для зарахування реєстраційного та гарантійного внесків

Перерахування гарантійного внеску здійснюється на поточний рахунок  організатора відкритих торгів (аукціонів), на електронному майданчику якого зареєструвався учасник. Інформація про банківські реквізити організаторів відкритих торгів (аукціонів) розміщені за наступним посиланням: 

http://torgi.fg.gov.ua/prozorrosale

Крок аукціону Крок аукціону — не менше1 % (одного відсотка) від початкової вартості лоту (за відсутності кроку відкритих торгів (аукціону) за лотом, торги (аукціон) вважаються такими, що не відбулися).
Порядок ознайомлення з майном

Для ознайомлення з активом

1) ПАТ  «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «НАДРА» в стані припинення м. Київ, вул. Січових Стрільців, 15 (колишня вул. Артема), та електронною поштою: [email protected].

Контактна особа від банку з питань ознайомлення з активом

Глущенко С.В тел.+30443640067, [email protected].

м. Київ, вул. Січових  Стрільців, 15

Дата проведення відкритих торгів (аукціону) 14.03.2017
Час проведення відкритих торгів (аукціону)/електронного аукціону Точний час початку проведення відкритих торгів (аукціону) по кожному лоту вказується на веб-сайтах організаторів торгів (http://torgi.fg.gov.ua/prozorrosale)
Електронна адреса для доступу до відкритих торгів (аукціону)/електронного аукціону http://www.prozorro.sale/
Термін прийняття заяв про участь у відкритих торгах (аукціоні) 13.03.2017 до 20:00
Кінцева дата сплати гарантійного внеску 13.03.2017 до 19:00
Кожний учасник відкритих торгів (аукціону) погоджується з Регламентом роботи електронної торгової системи щодо проведення відкритих торгів (аукціонів) з продажу майна (активів) банків, в яких запроваджено процедуру тимчасової адміністрації або ліквідації, який розміщений на веб-сайті організатора відкритих торгів (аукціонів), та зобов’язаний у разі визнання його переможцем сплатити такому організатору відкритих торгів (аукціонів) винагороду за проведення аукціону.
Переможець торгів протягом 10 робочих днів з дати проведення торгів (аукціону) зобов’язаний підписати протокол торгів, сплатити повну ціну придбаного ним майна та звернутися до банку для укладення договору купівлі-продажу. Переможець торгів несе всі витрати, пов’язані з нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу та реєстрації права власності на придбане майно (нотаріальна форма у випадках передбачених законодавством).