Людям з порушення зору Звичайна версія

Фонд гарантування виставляє на торги 25 травня пул активів банку "Надра"

21.05.2020

ПРЕС-РЕЛІЗ. Фондом гарантування вкладів фізичних осіб на 25 травня 2020 року заплановано проведення аукціону з продажу пулу активів ПАТ «КБ «НАДРА». Торги відбудуться  на електронному майданчику ProZorro.Продажі.

На аукціон буде виставлено пул активів, який складається з прав вимоги та інших майнових прав за кредитними договорами, що укладені з фізичними особами. Зокрема, у складі пулу – 86 іпотечних кредитів фізичних осіб та 99 кредитів фізичних осіб без забезпечення. Середній термін прострочки за кредитами – 10,5 року.

Початкова ціна лоту – 8,79 млн грн.

Торги будуть проведені за голландською моделлю аукціону. У них можуть взяти участь юридичні та фізичні особи, окрім позичальників і поручителів за кредитами.

Детальна інформація про лот та умови участі в аукціоні розміщена на офіційному сайті Фонду за посиланням: GL6N718144, а також на сайті ProZorro.Продажі за посиланням: GL6N718144. Також докладна інформація про активи у складі пулу представлена в кімнаті даних у приміщенні банку або у віртуальній кімнаті даних, алгоритм доступу до неї – за посиланням.