Людям з порушення зору Звичайна версія

Фонд гарантування виставить на продаж великі пули кредитів банку «Надра» в березні та квітні

06.03.2020

ПРЕС-РЕЛІЗ. Фонд гарантування вкладів анонсує серію аукціонів з продажу пулів активів неплатоспроможного ПАТ «КБ «НАДРА» в березні та квітні. До складу великих пулів увійдуть портфелі кредитів фізичних осіб, забезпечених іпотекою, беззаставні та автокредити фізосіб, а також кредити, надані юридичним особам.

Аукціони будуть проведені на електронному майданчику PROZORRO.Продажі за голландською моделлю, з поступовим зниженням ціни лоту впродовж дня.

Це буде завершальний етап продажу активів банку, строк ліквідації якого добігає кінця у червні 2020 року.

Ми запрошуємо інвесторів уже сьогодні ознайомитися з портфелями кредитів у складі пулів, усією супутньою документацією та іншою важливою інформацією, необхідною для прийняття рішення про участь у торгах. Радимо зробити це заздалегідь, не чекаючи повідомлення про дату майбутнього аукціону. Інформацію про пули можна отримати у банку за адресою: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 15, тел. +380444990540, email: [email protected], а також у віртуальній кімнаті даних, алгоритм доступу до неї – за посиланням. Точну дату торгів буде повідомлено на сайті Фонду – за посиланням.

Торги пройдуть за відкритою, прозорою процедурою. Взяти участь у них може кожен охочий, окрім позичальників і поручителів за цими кредитами. Переможцем аукціону стане той, хто запропонує найвищу ціну за лот.

Додамо, що раніше іпотечні та надані юрособам кредити виставлялися на продаж на індивідуальних торгах, але поки не знайшли свого покупця.