Людям з порушення зору Звичайна версія

Права вимоги за кредитами ПАТ КБ «Надра» із недобудованим ТРЦ «Республіка» у заставі – виставлені на голландський аукціон

29.10.2018

ПРЕС-РЕЛІЗ

Уже 13 грудня у системі ProZorro.Продажі відбудеться голландський аукціон із продажу одного із найдорожчих лотів ПАТ КБ «Надра» - прав вимоги за кредитами, у забезпечення за якими передано найбільший в країні недобудований торгівельно-розважальний центр (м. Київ, вул. Велика Кільцева, 1, 1а, 1в). Початкова ціна реалізації – 2,59 млрд грн. Погодження відповідних умов продажу Фонд гарантування отримав від Національного банку України, у заставі якого перебувають активи.

Одним лотом на торги виставляються права вимоги за двома кредитами ПАТ КБ «Надра». У забезпечення за договорами передано майнові права на об’єкт незавершеного будівництва, а саме – багатофункціональний торгівельно-розважальний комплекс з паркінгом за адресою вул. Велика Кільцева, 1, 1а, 1в.

Крім того у заставі банку – іпотека трьох земельних ділянок, загальною площею 15,72 га, та майнові права за попередніми договорами оренди торгівельних площ у ТРЦ.

Цього разу аукціон з продажу лоту відбудеться за голландською моделлю із покроковим та автоматичний зниженням ціни із 2,59 млрд грн. Дата торгів – 13 грудня. Подати заявку на участь в аукціоні можна до 16:00 13 грудня.

Детальніша інформація про торги – за посиланням, публічні паспорти активу – тут

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у віртуальній кімнаті даних. Порядок отримання доступу до віртуальної кімнати даних – за посиланням.

Нагадаємо, в останнє, відповідно до погоджених НБУ умов продажу, права вимоги за цими кредитами виставлялися без можливості зниження ціни продажу за 1,1 млрд грн ще у травні цього року. Утім аукціон не відбувся у зв’язку з відсутністю учасників торгів.