Людям з порушення зору Звичайна версія

На продаж виставлено два житлові будинки в елітному передмісті Києва, вартістю 9,24 та 14,90 млн грн

18.07.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

KozynФонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж нерухомість в елітному передмісті столиці – смт Козин, що в Обухівському районі Києва (близько 30 км до центру столиці). 26 та 31 липня у системі ProZorro.Продажі відбудуться аукціони з продажу житлових будинків, початкова вартість реалізації яких складає 9,24 та 14,90 млн грн. Активи перебувають на балансі ПАТ «КБ «Надра» та ПАТ «КБ «Хрещатик» відповідно.

Один із лотів – садовий будинок, що розташовується на вул. Старокиївській у смт Козин. Будинок, загальною площею 642,4 м2, оснащено усіма інженерними системами.  Сьогодні будівля – повністю придатна до проживання.      

Об’єкт розташований на земельній ділянці площею 0,1056 га, неподалік рік Козинка та Дніпро.    

Детальний опис, публічний паспорт активу та торгів – за посиланням.

Аукціон з продажу відбудеться 31 липня у системі ProZorro.Продажі. Початкова ціна реалізації лоту – 9 242 856 грн. Заявки на участь у торгах приймаються до 30 липня. Актив перебуває на балансі ПАТ «КБ «Надра».

А вже 26 липня відбудеться повторний аукціон, лотом на якому буде ще один житловий будинок у смт Козин за адресою вул. Вереснева, 5. Разом із будинком (заг. площа 1 192 м2), на продаж виставляється  земельна ділянка,  площею 0,1192 га.

Детальний опис, публічний паспорт активу та торгів – за посиланням.

Початкова ціна реалізації лоту – 14 897 923,20 грн. Заявки на участь  приймаються до 25 липня. Актив перебуває на балансі ПАТ «КБ «Хрещатик».

Нагадаємо, у публічних паспортах торгів визначено дату та умови проведення наступних аукціонів у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.