Людям з порушення зору Звичайна версія

Фонд відкрив кімнату даних для ознайомлення із матеріалами кредитних договорів ПАТ КБ «Надра», у забезпечення яких передано ТРЦ «Республіка»

15.12.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб відкриває кімнату даних для ознайомлення усіх зацікавлених інвесторів із найдорожчим активом, що перебуває в його управлінні. Йдеться про права вимоги за кредитами юросіб ПАТ КБ «Надра», об’єднаних у один лот, у забезпечення яких, зокрема, передано найбільший в країні недобудований торгівельно-розважальний центр (м. Київ, вул. Велика кільцева, 1, 1а, 1в).

Кімната даних уже працює у відділенні банку за адресою м. Київ, вул. Січових Стрільців, 15. Також для полегшення доступу до активу найширшого кола інвесторів планується запуск віртуальної кімнати даних. 

Кожен зацікавлений покупець матиме можливість після підписання договору щодо нерозголошення банківської таємниці, ознайомитися із матеріалами кредитних справ та попередньо оцінити активи.

«Об’єднання прав вимоги за згадуваними кредитами у один лот – зробить його найдорожчим із тих, що виставлялися чи ж готуються Фондом на продаж. Очевидно, що для ознайомлення із цими активами, інвесторам потрібно більше часу. І ми надаємо їм цю можливість: кімнати даних працюватимуть до початку березня 2017 року», - сказала Юлія Берещенко, директор Департаменту консолідованого продажу та управління активами Фонду.        

 Виставити на торги права вимоги за кредитами Фонд планує у березні 2017 року. Зважаючи на те, що активи перебувають у заставі НБУ, аукціон з продажу лоту відбудеться через систему ПроЗорро.Продажі.

Нагадаємо, для ознайомлення з активом у кімнаті даних потенційному покупцю/інвестору необхідно подати одночасно до  ФГВФО та ПАТ «КБ «НАДРА» заявку про зацікавленість та укласти Договір про нерозголошення конфіденційної інформації. Форма заявок – за посиланням.

Заявки подаються в паперовому та електронному вигляді на адреси:

1) ФГВФО, 04053, м.Київ, вул. Січових  Стрільців, 17 та електронною поштою: [email protected];

2) ПАТ  «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «НАДРА» в стані припиненням. Київ, вул. Січових Стрільців, 15 (колишня вул. Артема), та електронною поштою: [email protected]. (044 364 00 67).