Людям з порушення зору Звичайна версія

Фонд запрошує ринок надати пропозиції щодо вартості портфелю кредитів фізичних осіб ПАТ «КБ «Надра»

24.11.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб планує виставити на продаж кредитний портфель  (права вимоги за кредитами фізичних осіб, що забезпечені іпотекою) ПАТ «КБ «Надра».

У рамках передпродажної підготовки з метою формування попередньої цінової пропозиції Фонд запрошує усіх потенційних покупців/інвесторів проаналізувати активи та надати свої пропозиції щодо можливої початкової ціни вказаного портфелю та бажаний розмір лотів.

Загалом на продаж можуть бути виставлені права вимоги за 367 кредитами. Загальна заборгованість, станом на початок вересня 2016 року, склала 509,82 млн грн.

Аналітична інформація щодо портфелю знаходиться за посиланням.

Отримати більш детальну інформацію щодо кредитного портфелю фізичних осіб ПАТ «КБ «Надра» (реєстр кредитів у форматі Excel, без особистої інформації по боржниках) можна у відділенні банку після підписання стандартного договору конфіденційності (контактна особа від банку – Глущенко Сергій Вікторович, роб. тел.: 044364 0067, моб.тел.: 050310 7437).

Ваші індикативні оцінки та пропозиції просимо надсилати на електронні адреси: [email protected] та [email protected] до кінця дня 05.12.2016.