Людям з порушення зору Звичайна версія

Оголошення про продовження тимчасової адміністрації в ПАТ "КБ "НАДРА"

24.04.2015

З метою забезпечення збереження активів неплатоспроможного банку ПАТ "КБ "НАДРА", запобігання втрати майна та збитків банку і Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд), керуючись частиною четвертою статті 34 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" виконавча дирекція Фонду прийняла рішення № 85 від 23 квітня 2015 р. про продовження строків здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ "КБ "НАДРА" до 05 червня 2015 р. включно та продовження повноважень уповноваженої особи Фонду на здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ "КБ "НАДРА" провідного професіонала з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Стрюкової Ірини Олександрівни до 05 червня 2015 р. включно.

Водночас нагадуємо, що на сьогоднішній день ПАТ "КБ "НАДРА" здійснює виплати коштів вкладникам за договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився до 06 лютого 2015 р., та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Дані виплати здійснюються протягом терміну дії тимчасової адміністрації через відділення восьми банків.

Вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ "КБ "НАДРА" вказали місце реєстрації проживання за паспортом: м. Київ, Київська або Львівська область, за отриманням коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення АБ "УКРГАЗБАНК".

Вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ "КБ "НАДРА" вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Івано-Франківська, Рівненська, Харківська, Чернівецька або Чернігівська область, за отриманням коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ "УКРСОЦБАНК".

Вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ "КБ "НАДРА" вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Вінницька, Житомирська, Тернопільська або Херсонська область, а також вкладникам - нерезидентам за отриманням коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ "КБ "ПРИВАТБАНК".

Вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ "КБ "НАДРА"вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Запорізька область, за отриманням коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ "БАНК КРЕДИТ ДНІПРО".

Вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ "КБ "НАДРА" вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Автономна республіка Крим, Закарпатська, Донецька, Луганська, Миколаївська, Сумська область або м. Севастополь, за отриманням коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ "ПУМБ".

Вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ "КБ "НАДРА" вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Волинська, Дніпропетровська, Кіровоградська, Хмельницька або Черкаська область, за отриманням коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ "МИХАЙЛІВСКИЙ".

Вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ "КБ "НАДРА" вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Полтавська область, за отриманням коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ "ДІАМАНТБАНК".

Вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ "КБ "НАДРА" вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Одеська область, за отриманням коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ "БАНК ВОСТОК".

Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно звернутися до відділення банку, визначеного для кожного вкладника, з паспортом та документом органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Про час та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких не закінчився, буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб - www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ "КБ "НАДРА" - www.nadrabank.ua та в установах даного банку. У такий же спосіб буде оприлюднена інформація про спосіб виведення ПАТ "КБ "НАДРА" з ринку та порядок виплат коштів вкладникам даного банку.